DOBRODOŠLI

Dobrodošli na web sučelje tvrtke Veterinarska stanica Daruvar d.o.o.

Veterinarska stanica Daruvar je sa svojim radom započela davne 1949. Od tada pa do danas  nastojala je proširiti spektar svojih usluga kako bi pratila sve izazove  razvoja veterinarske medicine.  Stalno organiziranom službom,  sedam dana u tjednu, naš  stručni tim je uvijek  spreman pomoći.  Naši doktori veterinarske medicine godinama su se usavršavali  kako bi mogli pružiti kvalitetnu uslugu skrbi i liječenja konja, goveda, svinja, ovaca, koza i neizostavnih kućnih ljubimaca. U Veterinarskoj stanici je uspostavljen i sustav kvalitete o čemu govori certifikat HRN EN ISO/IEC 17020. Bilo da se radi o preventivi namijenjenoj  podjednako kućnim ljubimcima, konjima i farmskim životinjama, kao i liječenju i kirurškim zahvatima, stručni tim Veterinarske stanice Daruvar nudi usluge koje se temelje na suvremenim načelima veterinarske medicine. Brojne životinje koje smo izliječili kao i brojni klijenti  kojima smo ispunili očekivanja, čine nas ponosnima, jer upravo  je njihovo zadovoljstvo odraz kvalitete  naših usluga.
Na našim ćete stranicama pronaći sve informacije o našoj  tvrtki, našem timu kao i spektru usluga koje pružamo uzgajivačima domaćih životinja kao i vlasnicima kućnih ljubimca. Bit će tu i pregršt savjeta, preporuka i aktualnosti. Nastojat ćemo vas svakako upoznati i s aktivnostima i akcijama  koje su namijenjene upravo vama, našim cijenjenim klijentima. Rado ćemo odgovoriti na sve vaše upite. Posebno će nas radovati i vaše sugestije, komentari i mišljenja. Ukoliko trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte elektronskom poštom, tejlefonom  ili nas jednostavno posjetite u našem sjedištu na adresi. Zahvaljujemo na povjerenju koje ste nam ukazali sve ove godine          .

vaš Alen Hlebec, dr.med.vet., direktor

 

MISIJA

Naša misija je skrbiti se i liječiti kućne ljubimce kao da su članovi naše obitelji. Pružiti usluge najvišeg standarda u skrbi i liječenju konja i farmskih životinja temeljene na izvrsnosti i profesionalnosti.

 

VIZIJA

Naša vizija je da postanemo prepoznatljiva veterinarska organizacija koja je u mogućnosti pružati veterinarsku uslugu najvišeg standarda namijenjenu kako kućnim ljubimcima tako i  konjima i svim vrstama farmskih životinja te osigurati sve usluge u području veterinarskog javnog zdravstva.

 

NAŠA POVIJEST

Veterinarska stanica Daruvar je osnovana davne 1949. godine kao izraz društvene potrebe i nastojanja veterinarstva Hrvatske da se organizira u smislu izvršavanja zadataka na poslijeratnoj izgradnji i stvaranja uvjeta za obnovu poljoprivredne i stočarske proizvodnje. Veterinarska  stanica izrasla je iz postojeće “Stočne ambulante” koja je osnovana 1944. godine. Ubrzo, unutar Stanice je organiziran  i rad  veterinarskih  ambulanti  i to u Daruvaru, Đulovcu i Uljaniku. Usporedno s  povećanjem poslovanja, zapošljavani su novi stručni i pomoćni  djelatnici.  S vrlo jasnom vizijom, u kratko  vrijeme je prikladno opremljena te oplemenjena usavršenim stručnim kadrom. Već 1956. godine uvodi umjetno osjemenjivanje  i time daje značajan doprinos suzbijanju zaraznih bolesti goveda i većoj proizvodnji mesa i mlijeka. Nešto kasnije organizira i rad  veterinarskih ambulanti  u Končanici,1954.,Siraču, 1958. i Dežanovcu 1962.  Veterinarska stanica Daruvar d.o.o.,  danas,  kao i  dosada nastoji  pratiti  sve potrebe  svojih klijenata, stočara.  Organiziranjem rada Ambulante za male životinje  te uvođenjem sustava kvalitete kontrolnog tijela,  državnim ovlaštenjima upotpunjuje portfolio usluga  na koji je osobito ponosna. 

 

POLITIKA KVALITETE

Na putu ostvarenja zacrtanih strateških odrednica tvrtke, poslovodstvo Veterinarske stanice Daruvar d.o.o.  opredijelilo se za dostizanje najviše razine kvalitete  usluga. Temeljni ciljevi  pružanja veterinarskih usluga su :

  • stalno udovoljavanje zahtjevima klijenata
  • stalno udovoljavanje regulacijskim  zahtjevima za područje  veterinarske djelatnosti
  • stalno unapređivanje znanja i motivacije djelatnika

Zacrtane ciljeve iskazane mjerljivim vrijednostima planira postići primjenjujući zahtjeve norme HRN EN ISO 17020, slijedeći temeljne principe upravljanja kvalitetom:

  • stalnom i  sustavnom  komunikacijom s  klijentima u cilju poboljšanja pruženih usluga
  • uključivanjem djelatnika na svim razinama na način da se jasno utvrde ovlasti i odgovornosti
  • uvjereni, da će slijedeći  prethodno navedena načela ostvariti  zacrtane  ciljeve oni su  postali obaveza  Uprave i svakog djelatnika Veterinarske stanice Daruvar d.o.o.