Alen Hlebec, dr.med.vet.

Alen Hlebec, dr.med.vet. je rođen  09.10.1968. u Hercegovcu gdje je i završio Osnovnu školu. Prve dvije godine Opće srednje škole završio je u Garešnici, a zadnje dvije u Srednjoj veterinarskoj školi u Križevcima,  Studirao je na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U  Daruvar je doselio 1996. godine,  te se u Veterinarskoj stanici Daruvar zaposlio 1997. godine. Za direktora   je izabran 2010. godine. Veliki je  ljubitelj sporta, osobito  nogometa kojim se i sada rekreativno bavi.

Marijan Fila, dr.med.vet.

Marijan Fila, dr.med.vet  je oduvijek volio životinje  pa je zato i  izabrao  poziv koji ga svakim danom ispunjava.  Diplomirao je  na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2003. godine. U sklopu  organizacije daje poseban doprinos izvrsno uhodanoj ultrazvučnoj dijagnostici. Slobodno vrijeme provodi rekreiranjem i trčanjem u prirodi.

Duško Ivanović,dr.med.vet.

Duško Ivanović, dr.med.vet. je diplomirao na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1994. godine. Odmah po završetku studija se zaposlio u Veterinarskoj stanici Pakrac, a potom se pridružio timu u Veterinarskoj stanici Daruvar. Svoje slobodno vrijeme sa svojim prijateljima upotpunjava rekreativnim nogometom.

Predrag Dakić,dr.med.vet.

Predrag Dakić, dr.med.vet je diplomirao na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1996. godine. Odmah po završenom studiju se zaposlio na farmi mliječnih  krava u  Velikim Zdencima a potom se pridružio timu Veterinarske stanice  Daruvar.  Najviše se voli odmarati igrajući se sa svojim Garom u prirodi.  U svom domu ga okružuje i veliki broj mačaka koje izuzetno voli.

Mr.sc. Miroslav Pilat, dr.med.vet.

Mr.sc Miroslav Pilat, dr.med.vet. je  rođeni Daruvarčanin. Na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu je diplomirao  1985. godine . Odmah po završenom studiju  se zaposlio  u Veterinarskoj  stanici Pakrac  te  je 1988. godine upisao poslijediplomski studij na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu iz područja uzgoja i patologije domaćih mesojeda.  Godine 1991. zapošljava se u Veterinarskoj stanici Varaždin kada se uklučuje u domovinski rat u sastavu komande 104. brigade, a nakon toga i 52. bataljona .  Godine 1992. magistrira na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te se zapošljava u Veterinarskoj stanici Daruvar gdje i danas radi  kao ovlašteni veterinarski inspektor. Posebno se posvećuje liječenju kućnih  ljubimaca o čemu govore mjesečne emisije na Radio Daruvaru koje idu već godinama .  Njegov ljubimac je mačak Jura kao i nedavno preminuli udomljeni pas Amor i neprežaljeni zamorčić Max . Osim liječenja kućnih  ljubimaca, svoje slobodno vrijeme posvećuje ribolovu te  kupinjaku i proizvodnji nagrađivanog vina od kupine .

Valentina Černušak

Valentina Černušak, veterinarski tehničar je za svoje prvo zaposlenje odabrala Veterinarsku stanicu Križevci.  U Veterinarskoj stanici Daruvar radi od 2009. godine  Osobito voli životinje ,  posebno svog Beagl-a Megi.  Slobodno vrijeme provodi u svom vrtu uzgajajući cvijeće i povrće.

Silvije Sviderek, dr.med.vet.

Silvije Sviderek, dr.med.vet. je diplomirao 2003. godine. Po završetku studija se zaposlio u Veterinarskoj ambulanti Karaula. Nakon tri godine pridružuje se timu Stanice. Posebno je  uspješan u skrbi i liječenju farmskih životinja osobito svinja. Povratku kući uvijek mu se veseli bernardinac Ben.

Vanja Fabijan, dr.med.vet.

Vanja Fabijan, dr.med.vet. je  studij završio na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu  2008. godine.  Po završetku studija je stažirao u Veterinarskoj stanici Bjelovar, a potom odlazi u Perušić te obavlja posao terenskog veterinara u sklopu Veterinarske stanice Gospić.  Izuzetno voli životinje pa tako ima  i tri psa. Ujedno je i pasionirani pčelar s 150 košnica. Svoje slobodno vrijeme provodi u maketarstvu i ribolovu.

Igor Prgić,dr.med.vet.

Igor Prgić, dr.med.vet. u ovoj organizaciji radi već 20 godina.  Od diplome 1993. na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, veći dio svoje karijere proveo je radom u područnoj ambulanti Dežanovac. Danas radi u ambulanti Končanica. Slobodno vrijeme provodi usavršavajući promotivne kanale za tvrtku Herbalife u svojstvu  supervizora.  Voli životinje pa tako svoj dom dijeli s  tri mačke i psom Gipsyjem.

Davor Toufar, dr.med.vet.

Davor Toufar, dr.med.vet.  je diplomirao 1998. godine kada je i postao dio tima. Trenutno radi u ambulanti Dežanovac.  Posebno voli svoje ljubimce   zlatnog retrivera Neru  i mačku. Veliki je ljubitelj prirode pa svaki slobodni trenutak provodi u prirodi.